23 april 2009

Älskling


Grattis min älskade "gubbe" Bosse!
Per Morbergs "Scenen, livet Och konsten att laga mat", hans absoluta favoritkock!

20 april 2009

Scrapträff

Altheasmix anordnar en Scrapträff i Malmköping.
Söndag 17 maj
mellan 10.00-18.00
Kostnad 200:- inkl fika och lunch
Det blir utmaningar med fina vinster, demos och mycket mer!
Anmäl intresse på: mita@altheasmix.se
Så får du mer information!
Nybörjare som vana scrappare, Alla lika välkomna!
Hoppas att vi ses!

Då var det dags igen, Hurra!

"Det enda sättet att leva länge är att åldras"
- Daniel Francois Esprit Auber

19 april 2009

Girl´s that ROCK!

"Linslus-tjejer" det här kortet är till er alla! You totally ROCK!
Tack för att ni finns & Stor kram från "morsan"

18 april 2009

Tim Holtz

Ett beställt kort, det fick bli Tim Holtz produkter, färgat med Distress Ink, använt kompass mask, stämplat trädet och stråna är embossade i silver, runt kanten stämplat i silver med stämplar ur Grunge Collection - Stempelglede. Stansat Retroblommor, och stämplat den stora med Stempleglede stämplen. Syns inte så bra men jag har använt häftapparat som blomsterpistill. Det var så kul att få sitta ner en stund efter allt målande idag.

Tack för att du tittade in, jätteroligt om du lämnar en kommentar så jag kan titta in hos dig!

15 april 2009

Blog award

Oj, nu har jag fått denna award av två olika personer denna vecka, Angel och TinaStina. Tack så jättemycket vad gulliga ni är. Skickar den vidare till Malin Grodunge, Monica, Gigi & Katta.

13 april 2009

Specialdesignad Quickutz

Idag har jag gjort ett enkelt svart kort, dragit med Versamark runt kanterna och embossat med guld, stråna i bakgrunden är en Tim Holtz stämpel, sist men inte minst min nya kärlek en dies från Quickutz som är specialdesignad. Mmmmm... Perekt då man kan stansa vingar, banér, hjärta och krona för sig.

12 april 2009

Citronfjäril

Idag har jag sett årets första citronfjäril - då får man väl ändå säga att det är vår! Hurra!
Gonepteryx rhamni - citronfjäril

11 april 2009

GLAD PÅSK
Min version av äggkartongen jag såg på Anitas sida. Maja design papper och min nya favorit, swirlen från Bosskut. Alfabetet heter Chemistry och kommer från Quikutz.
En riktigt mysig Påskafton önskar jag er!


10 april 2009

Grodunge

Det här kortet gjorde jag på Nyköpingsträffen efter en skiss av Hoppetossa, motivet är min grodunge Malin, alltså min dotter! Faktiskt kul att använda foton även på kort tycker jag, inte blivit så många hitills men det lär bli fler! Fortsatt GLAD PÅSK!

09 april 2009

Grattis Brorsan


Brorsan fyllt år, kommer hem från USA i morgon. Tänkte förära lakritstrollet med en hel tub med lakrits! Altrat en vinlåda, lite grabbigt bling fick det bli. Och lite fjädrar, är ju påsk...
GLAD PÅSK!

08 april 2009

Spellbinder

Ett kort där jag fått använda mina nya Spellbinder dies jag köpte på mässan, swirlen är en dies från Bosskut.

Kreativa barn på kursHelt fantastiska barn och några vuxna på stämpelkurs! Otroligt roligt och kreativt, massor av fantasi och nya idéer. Alla fick göra ett kort, en tag och en godispåse. Mycket lyckat!
Tack alla barn, ni var jätteduktiga, urfina saker gjorde ni! Vi ses igen hoppas jag.Mera Kreativa barn på kurs
Är dom inte helt underbara? Inga hämningar utan bara fritt skapande!06 april 2009

Gosedjur

Inte bara små barn har gosedjur när de ska sova! Zigge med sin älskade kanini.

04 april 2009

Vinnar Tag

Den här "Tagen" vann jag Hoppetossas specialpris med idag på Scrapträffen. Provade lite nya grejer jag köpte på mässan igår. Har använt Tim Holtz Adirondack Alcohol Ink på ett OH liknande material, sen gjort en tag inunder som jag stämplat med Grunge Collection och Inkido. Blommorna är Retroblommor som är stämplade, några med text och några med swirls. Den rosa blomman är utklippt i foam, ny stans från QK som blad.

Scrapträff i Nyköping
Tack tjejer och speciellt Anki för en supertrevlig dag på Scrapträffen på Mixen i Nyköping. Det var ju meningen att Hoppetossa skulle ha kommit och demat men tyvärr är hon ju sjuk sedan en tid tillbaka. Jag hade sån tur att jag vann hennes specialpris med min tag! Lägger strax in den också... Och ni tjejer: Kul att träffa er IRL & LOL!02 april 2009

Girly shoes

Underbart vårväder! Nya vårskor? Hmmm... spenderar nog pengar på mässan , Syfestivalen i Kista, i morgon i stället så nya skor får vänta, hihi. Gigi har stämplat skor åt mig, som jag färglagt med Pro Markers och en underbar textrad av Bette Midler. Doily lace punchen från Martha Stewart är underbar!
Veckan blev inte som planerat, men det är ju så i livet. Nu blev jag med sjuk "unge", men hon har gett ny rolig inspiration på hur jag ska färglägga stämplar med Pro Markers. Kommer snart!
Körigt veckoslut, mässa och heldag Scrapträff i Nyköping på lördag!