12 april 2009

Citronfjäril

Idag har jag sett årets första citronfjäril - då får man väl ändå säga att det är vår! Hurra!
Gonepteryx rhamni - citronfjäril

6 kommentarer:

Monica sa...

Är ingen expert på djur men såg själv en gul fin fjäril idag. Kan det varit en sådan du menar kanske? (hehehe) Isånnafall har fjärilarna vår i Göteborg också ;-)Kram kram!

Katarina sa...

Ja visst är det en underbar årstid. Jag är lika förstummad varje år när det börjar knaka i rabatterna och fåglarna kvittrar. I löv it. Tyvärr kommer ett antal andra småkryp fram som jag inte gillar men det är sånt man får ta. Underbart kort som vanligt.
Kramar!

Monica sa...

Visst är det snyggt! Men du kan göra det själv, t.o.m jag lyckades ju hehehe :-)

Man gör helt enkelt så att man går in på adressen

http://www.mylivesignature.com/

Sedan klickar man på "click here to start", man behöver alltså inte registrera sig o sånt. Sedan väljer man bara det som passar, steg för steg. Till slut kan man välja html kod och då kopierar du bara den texten. Sedan går man in på blogspot - inställningar - formatering - och sedan längst ner på sidan finns en ruta "mall för inlägg". Där klistrar du in html texten o vips så är det klart. Nu finns namnet varje gång där man skriver sina inlägg :-) Riktigt smart!

Marie-Louise sa...

Härligt kort! Och visst är det underbart med vår! Gillade den altrade äggkartongen massor. Vilken bra idé, hoppas man kommer ihåg den till nästa påsk......Ha det så bra! Kram

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Hej vännen min!
Åh vad det är underbart med fjärilar! Och vår! Det blir mer liv i världen, folk kommer ut mer och alla blir plötsligt så sociala! Våren är nog den bästa förändringen på året!

Superfint och vårigt kort du gjort! Jag har knappt haft tid att pyssla i helgen - vi har varit bortbjudna lite här och var, men ikväll tror jag banne mig det blir något alster gjort! =)

Många kramisar till dig, och du - du har något att hämta i min blogg!
=)

Kram / Angelica

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛