16 november 2010

Julkortsutmaningen

Hej alla!
Jag måste tyvärr lägga ner Julkortsutmaningen, inse min begränsning. Jag har dragit ut på det i det längsta och verkligen försökt att få tiden att räcka till, men det går inte av privata skäl.

På något vis kommer jag att "kompensera" er trogna deltagare, men inte just nu. Därför kommer Linky listan att stå kvar så jag har "koll på er"!
Jag hoppas att ni inte blir alltför besvikna och att ni kan ha förståelse för att livet ibland går före allt annat.

Passar samtidigt att tacka av DT-Tina för hennes tid på Altheasmix, stort tack!

Tack alla trogna bloggare, jag hoppas som sagt att jag snart är tillbaka med pysslet, just nu är det livs-pyssel som ska pusslas. Och butiken som nu inväntar härliga nyheter... Kan verkligen tipsa om de nya bladpuncharna, de både stansar och embossar i ett tryck så bladen får fin struktur! "Holly" till julkorten t ex Se här under Nyheter!

13 kommentarer:

Marie sa...

Va synd! :( Men självklart måste livet gå före. Trots allt är ju livet inte bara papperspyssel, hur konstigt det än låter. :)
Ta det lugnt och kram
Marie

pojjo sa...

självklart sötis... visst förstår vi det..
Men kan jag hjälpa dig så vet du jag gör det..
Jag kan ta över.. om du står för vinsterna *ler* ;)
Kraaam

Handarbete/Pyssel sa...

Bra val! Att låta livet gå först är viktigt!
Ta väl hand om dig!
KRAM!

Lillamyy sa...

Synd för oss, men självklart måste det privata livet komma först. Lycka till med allt.
Kram.

snojbi sa...

Självklart är privatlivet viktigast

Lycka till
Kram

onkis sa...

Hoppas att det löser sig till det bästa för dig och dina närmaste.
Men tänk på Pojjos förslag..

Kram!

Nina sa...

Nina skogen här,själv klart så går livet först & det tar ett tag att komma i kapp men det kommer du göra utan tvivel. Hoppas att vi ses snart , du hur gör vi ang nästa helg då är ju Julmarknaden du vet vad jag menar. Stora bamse kramar från skogen :)

Annelie sa...

Klart vi förstår, självklart måste det privata livet gå före!
Är så glad för att du kom på en sån bra & kul utmaning som hjälpte mig att hitta mitt tappade pysselsug, tack än en gång!
Trodde nog att man skulle ha tappat intresset för julkort vid det här laget, nu när vi har hållit på så här länge, men jag tycker det är tvärtom.
Kanske är det för att jag i och med din utmaning startade min blogg, det ångrar jag absolut inte, det är ju hur roligt som helst :)
Självklart är det tråkigt att du inte har möjlighet att fortsätta med utmaningen, mest för din skull, men det är bra att du säger ifrån, vi vill ju inte att du ska ha det jobbigare än nödvändigt.
Ta hand om dig!!
Kram Annelie

Snabbscrapparen sa...

Ta hand om dig och ha inget dåligt samvete för livet är som det är. Det hade varit väldigt roligt om Pojjo kunde ta över...
Kram.

Lena B E sa...

Naturligtvis går livet i första hand, det är absolut det viktigaste! :)
Vare sig Pojjos förslag går igenom eller inte så kan vi ju ändå fortsätta att utmana oss själva på egen hand, tack vare dig och denna utmaning så har jag fått upp ångan med julkorten. ;) Tack Mita!
Ha det så jättebra och lycka till med allt! :)
Kramar från Lena

Sofi sa...

Jag tackar för tiden som var i julkortsutmaningen. Självklart kan det hända att livet kommer emellan, vilket det faktiskt i så fall måste får göra. För min egen del har jobbet kommit emellan de sista veckorna, men nu är jag igång och scrappar julkort igen - utmanad eller ej ;-)

Monica sa...

Det har varit roligt med utmaningen. In och kolla vad den nya utmaningen är och sen börja tänka... Självklart måste du ta tag i ditt eget liv, vad det nu än handlar om, du har bara ett och var rädd om det
kram
Monica

Pippin sa...

Det var tråkigt att höra! Det har varit väldigt kul med utmaningen, men vissa tider är det mycket och man måste prioritera.