11 juli 2010

Scrap och mera jul!


Vilken helg! Hettan är ju helt otrolig - och vi gör julkort! Heja oss! Jättekul att så många hakat på! Vilka inspirationskällor ni är! Hjärnan vart överhettad så vissa kort vart väldigt snea och vinda på Scrapträffen igår! Men det gjorde inget för vi hade så himla kul - TACK alla för en kul dag. Speciellt tack till DT Monica & DT Katta för alla roliga skratt och all hjälp. Ni är bäst!
Jag planerar redan nya träffar... mer info kommer.
Kortet är gjort med 3d motiv, utstansade cirklar blev julkulor och stämplat med ett alfabet från Artemio som kommer in så småningom. Övrigt material här
Du missar väl inte Erbjudandet med julstämplar!?

6 kommentarer:

Nina sa...

Hej Vännen, jag vill bara TACKA för i går jag hade det så bra och roligt att få träffa andra lika sinnade tjejer. Ser fram i mot nästa träff.

Teamjes sa...

Hej tjejen ! Tusen tack för en underbar dag. Du är bäst ♥ Undrar även om det är för sent att hoppa på julkorts utmaningen , har visst missat en vecka ?

Lena B E sa...

Åh så juligt och fint! :)
Väldigt fint alfabet!!
Kramar från Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Julkortet är helt underbart:)
STORT TACK för i lördags det var toppen och jag instämmer med andra du är bara bäst:) Längtar och ser fram i mot nya träffar..... hoppas jag inte får vänta för länge bara!!! Ha en underbar måndag och vecka och hoppas att du får lite tid att andas ut nu! Kramar i massor från lilla vännen Inger:)

carina d sa...

Tack underbara du för en mysig träff, nog va det varmt allt, fick en mysig liten solbränna som svider;) hade det hur trevligt som helst:) jättekul att få träffa alla tjejer, ser framemot en ny träff snart igen:)
kortet är jättegulligt, gillar 3D motivet, så söt:)
ha det fint
kramar i massor

Anonym sa...

Jäklar så bra det blev när det blev klart. Gillar alfabetet! Tack för en fantastisk dag. Kram Helen