17 april 2010

Drömresan inställd!

Jaha ja, drömresan till Mauritius blev inställd pga av askmoln...
- "Vad är väl en bal på slottet?"...
Så jag jobbar som vanligt! Den nya webbutiken har fått en rivstart, men för att alla nu ska få ta del av ett litet erbjudande så får du som handlar och uppger kod "Askmoln" 20% rabatt på ALLT i butiken som finns i lager! Gäller t o m 25 april. Välkomna och titta in här.
Obs! Mycket viktigt att du uppger koden för att du ska få rabatten,
du ser själv när den gått in!

4 kommentarer:

Dorpan sa...

Jag verkligen känner med dig, vet hur taggad du var i mailen när vi maila... Har en vän som sitter fast på Island...suttit ett par dagar...skulle hälsa på sin familj här i Sverige men får nog vända em till USA igen...Får in o titta lite, behöver lite mer grejer =D och fullständigt ÄLSKAR min rosa bugga... Min dotter som är 14 mån vill också ha en men hon får vänta haha...

Nina sa...

Nina skogen här... ja jag tycker verkligen synd om dig & gubben, nu när du äntligen fick med gubben ut på en resa.Men du får sätta dig i badkaret med en paraply drink & planera träffen (du vet vad jag syftar på ) Ja man kan ju undra hur länge detta skall hålla i sig. Vi skall ju till Prag i slutet av Maj men vi kanske inte häller kommer i väg. Nä nu skall jag kolla in din nya snygga Webbutik.
Vi ses. Kram på dig

Tussemaja sa...

Det är så otroligt orättvist! Jag vet ju hur mycket du hade sett fram emot denna resan! Hoppas ni kan göra den snart i alla fall.
Kram!

Och den nya loggan och webbutiken är bara så snygga!

Britt-Inger sa...

Ja, jag tänkte nog, hur blir det nu med din resa... :(
Det måste ju kännas för____ligt när man längta så...
Hoppas solen lyser då på dej i dag.
Kram, Britt-Inger