18 januari 2010

Tänk att jag äntligen skapat något! Hade Distress kurs i lördags, och fick ju då tillfälle att visa lite olika tekniker och av dom har det nu blivit lite färdiga alster! Ska försöka bättra mig och få ut lite mer på bloggen. Tack för titten och att ni inte gett upp hoppet om att hitta alster här!
Stor kram till er alla!

9 kommentarer:

X-blog sa...

Härligt att 'se' dig igen !!
Vackert foto !!
Ha det gott!
Kram!

X-blog sa...

Hörm, vackert kort var det ju jag skulle skriva, och så blev det foto istället... ;)

Katarina sa...

Jättefint kort som alltid. Hoppas det gick bra för dig och Malin. Jag ska till Papprika.Vi hörs om hur vi ska mötas upp på torsd bl.a.
Kramar K

Britt-Marie sa...

Åh vilket vackert kort, gillar det massor massor!!

lk46 sa...

Åååååh så vackert kort! Det gillar jag massor, så sött charms du har på här!
Tack snälla att du "lagt" till mig!
Massor av kramar från Lene

Anonym sa...

Jätte fint kort med lugna färger.Hoppas att du får tid att "pyssla" lite mera. För mer tid lär vi nog inte få hur mycket vi än vill. Jag hör av mig efter torsdag då kanske jag kan komma med något nytt. jag läste Katarinas kommentar och såg att ni skulle träffas, hälsa henne så mycket från mig.
Kram Iréne

Lilla Pyssel Inger sa...

Å jag gillar kortet jättemycket äskar sammansättning av färgerna som du använt dig av:) Du är jätteduktig Mita:) Ha en underbar dag och sköt om dig:) Kramar från lilla vännen Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

Å glömde att saga JÄTTEKUL ATT HA DIG TILLBAKA HÄR:) Har saknat dig och dina alster jättemycket:) Kramisar från lilla vännen Inger:)

Tussemaja sa...

Men så fina saker du gör! Kram!