01 oktober 2009

Tävla & vinn! Rosa bandet-insamling

Idag startar Altheasmix en insamling till "Rosa bandet". Läs mer om Rosa bandet här.
Där kan ni även följa min insamling under "Altheasmix-Sparreholm"
Du som vill delta i insamlingen kan nu köpa ett tävlingspaket innehållande 3 enfärgade & 2 mönstrade papper samt en påse dekorationer för 40:- inkl porto, och då går 10:- oavkortat till insamlingen och du har möjlighet att vinna ett Presentkort till ett värde av 300:- i butiken.
och några tröstpris blir det allt också!
Tävlingen är enkel:
Gör något KREATIVT av innehållet, NÅGOT av allt som medföljer i paketet ska användas men du har också möjlighet att lägga till eget material, t ex Stickles, embossa, öljetter, brads, stämplar...
Vad du gör är upp till dig, begränsat antal paket finns så chansen att vinna är stor!
ALLA HAR SAMMA CHANS, jag tittar på hur du utnyttjat paketet, och att det ligger tanke & hjärta bakom det DU gjort. Ett paket = en vinstchans, du får tävla hur många gånger som helst.
Allt för att få in så mycket som möjligt till insamlingen! Självklart kan du köpa paketet och bidra till insamlingen utan att vara med i tävlingen.
Bidragen ska vara mig tillhanda senast 23/10, dragning av vinnaren/vinnarna och försäljning av inkomna bidrag startar under helgen 24-25 oktober, ALLA inkomster av alstren går oavkortat till insamlingen!
THINK PINK!

3 kommentarer:

Lilla Pyssel Inger sa...

Vilken underbar ide och vad fint av dig att göra detta:) Hoppas att det kommer in mycket pengar, lycka till. Kramis i massor från lilla Inger

Lene sa...

Helt underbar ide! Det kommer att regna bidrag över dig hoppas jag!
Massor av kramar från lene

Ellis sa...

Nu finns mitt bidrag i bloggen och det skickas till dig i veckan! =)
Kram Elenor