24 juni 2009

Grattis 70år

Fick beställning på ett lite "formellt" kort till en 70-åring. Använt Bosskuts die till blommorna som jag satt ihop med en brad. Diesen heter "Heart flowers" och det är tre storlekar på blommor i en och samma dies, jag tar 87:-för den. Kronan är en Cuttlebug die, den kan du lämna slät eller embossa då det medföljer en embossing die, kostar "Majestic Crown" och kostar 159:-.
Embossing dies med prickarna heter "Swiss dots" och kostar 55:-
Det går bra att beställa via bloggen om du ej kan komma till butiken.
Maila: mita@altheasmix.se

8 kommentarer:

Katarina sa...

Kortet blev ju jättesnyggt och det blir bra till en äldre man. Vad bra att jag tog blommorna det är ju jättefina. Kramar!

Therése sa...

Wow, vilket fint kort!

Monica sa...

Vad roligt att du hunnit pyssla lite mellan varven :-) Kortet blev jättefint! Kronan är riktigt snygg, en sådan får jag kanske fundera på... :-)
KRam kram!

Viddan sa...

Det var ett mycket snyggt kort!

Lilla Pyssel Inger sa...

Å vilket underbart kort Mita kanon snyggt:) Ska bli himla trevligt att träffas igen:) Ha en toppen dag och sköt om dig kramis från lilla Inger:)

Anonym sa...

Stilrent, snyggt och min favoritfärg,Jättefint!!!
Kram Irène

Tussemaja sa...

Snyggt kort! Jag tycker alltid det blir så läckert med embossat när andra gör det - men inte om jag gör det själv.
Såg dessutom snygga kort (och lite annat) på ditt picasa-album... gillar skarpt den med TH masks klocka på.

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛