17 maj 2009

Scrapträff & Butiken öppnat!







En helt fantastisk helg! Igår öppnade jag min lilla butik i Sparreholm, nya härliga bekantskaper dök upp, och gick iväg med väfyllda påsar! Och idag likadant då jag hade min första men absolut inte sista scrapträff, då det vart få anmälda byttes det lokal och vi hamnade i butiken, hjärterum och stjärterum! Grillade till lunch och åt ute, många glada skratt och jätteläckra kort gjordes!
Stort tack till Lisa min bästa vän, Brita & Hasse. Mixen i Nyköping -Mia, Marie-Louise, Jenny. Katta, Malin på Papprika & DT-Anki för fantastiskt vackra blommor och lyckönskningar! Tusen tack! Och miljoner tusen tack till min Malin som stöttar och hjälper till, och lilla mamma för all hjälp med uppackning av varor! Ni är kanon.
Stor kram till alla kunder och till er tjejer för en toppendag! Vi ses igen, snaaaaaaart!
Vi ska ju på läger ;)


7 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Det är ju vi som ska tacka!!! Fick inte mycket gjort men vilket härligt gäng!! Jag kommer på nästa träff, var så säker! Bamsekramen till dig, du är fantastisk! Ha en bra vecka.

Mia sa...

Ni såg ut att ha haft jättemysigt!
Jag fick packa & flytta grejor. inte lika kul. Hoppas det blir färdigt snart. jag som inte skulle ta med mer än nödvändigt till sta´n. ganska mycket som känns nödvändigt.
Lycka till med allt!!
Vi hörs snart hoppas jag, Kram//mia

Monica sa...

Hej!! Va roligt att se bilder från träffen :-) Det ser ju jättemysigt ut!! (Både butiken och pysslandet). Önskar att jag hade varit där. Hade varit så kul att få pyssla med er och lära känna er mer.

Ikväll åkte Albert till Cypern med jobbet (aningen avundsjuk :-) och han tog med sig kameran!!??! Herregud, hur ska jag klara mig utan den i en vecka?? Får samla allt pyssel som förhoppningsvis kommer göras o fota hos någon annan.

Nu får du vila lite efter allt jobb under helgen. Stora kramar!!

Handarbete/Pyssel sa...

Åh! Härligt det ser ut!!
Och vad kul att höra att du fått en sån kanonstart!!!
Fortsatt Lycka önskar jag dig och butiken!

Kram kram!

Gigi's World sa...

How exciting to see your dream come true and that it was such a successful endeavor for your first crop! I only wish that I had been there to help and to visit with each one of you, but one day my wish will come true.

Kram Kram and blessings, my friend!

Lisa sa...

Sååå roligt att du är lycklig, glad, nöjd och helt slut.
Kul att B köpte en blomma du tycker om:-)
Kramar

Tussemaja sa...

Tusen tack för en kanonträff! Jag somnade som en slagen hjälte någon timme efter jag kom hem.
Har du bokat datum för lägret?! :)