04 april 2009

Vinnar Tag

Den här "Tagen" vann jag Hoppetossas specialpris med idag på Scrapträffen. Provade lite nya grejer jag köpte på mässan igår. Har använt Tim Holtz Adirondack Alcohol Ink på ett OH liknande material, sen gjort en tag inunder som jag stämplat med Grunge Collection och Inkido. Blommorna är Retroblommor som är stämplade, några med text och några med swirls. Den rosa blomman är utklippt i foam, ny stans från QK som blad.

10 kommentarer:

Tussemaja sa...

Den är ju bara så otroligt läcker! Ännu snyggare IRL :)
Jag har "stulit" bilderna men lagt dem i en mapp med ditt namn så jag har koll på ©.

Monica sa...

Va häftigt det blev med Oh plasten! Hur i jösse namn fick du till ett sånt fint mönster på?? Har aldrig testat det där tim holtz adirondack alcohol ink grejen... Hur gör du med den? Väldigt snyggt blev det iaf :-) Blir sugen på att testa :-) O grattis till att du vann också! :-)

Hittade du något mer spännande på mässan? Kram kram!

Suz sa...

Hej! Så roligt att träffas! Klart att du skulle vinna med den fina tagen!!! Jag har nu smygit in på pysselmyran och beställt;0). Hoppas vi ses snart igen. Kram Suz

Marie-Louise sa...

Klart du vann med den snygga tagen! Blev ju kanon! Jättekul att träffas irl...;) hoppas det blir fler gånger! kRamizar!

Biggan sa...

Otroligt vacker och välgjord!! Grattis till vinsten!

Anki sa...

Grattis till vinsten och tack för en mycket trevlig dag. Och tack för att jag fick låna dina Alco inks och leka med.

Ses snart!

Kram

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Håller med föregående talare - det är inte konstigt att du vann. Inte med den supersnygga tagsen iallafall! Så lägger med färgerna, blommorna och - såklart - OHplasten! Wow och wow säger jag bara!

Verkar som att ni hade en riktigt trevlig scrapträff! Är så avis på alla som har scrapträffar - jag vill också gå på en! Alla verkar ha så kul ju! =)

Ha de gott, vi hörs!
Kram / Angelica

the80sme sa...

Åh va snyggt!

Yoli Design sa...

åhhh grattis grattis...
ja hon vet då verkligen hur man inspirerar hoppetossan! :D så härligt att hon fått ner dig i tags-träsket också! ;P hihi

Fantastiskt fin blev din tag...

kram kram

anna sa...

Supersnyggt!!
GRATTIS!