06 april 2009

Gosedjur

Inte bara små barn har gosedjur när de ska sova! Zigge med sin älskade kanini.

6 kommentarer:

Monica sa...

Hihihi vilken underbar bild :-) Ser så gott ut!! Hade också velat ha hund men det är svårt att få till det tidsmässigt med rastningar osv. Får bli senare i livet :-) Fiskarna är ju lättare på så sätt. Men tyvärr inte lika gosvänliga hihihi.

Nu ska jag snart ut i det härliga vårvädret. Kort dag i skolan idag. Förhoppningsvis lite pyssel ikväll. Borde göra påskkort men är inte alls inspirerad till det just nu. Får bli ett vanligt kort istället tror jag. Hoppas du får en härlig dag!
Kram kram!

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Åh vad mysigt det ser ut! Vår lille bäbis (katten Sessan) har sin favvefilt som hon alltid lägger sig på - oavsett om någon ligger under den eller om den är nerknökad i soffan... =)

Kramelikram / Angelica

Nina sa...

Klart man ska ha gossedjur även om man är fyrbent =) Söt bild!
Tack för din kommentar =) Din tag är helt fantastisk, jag röstade på den =) Missade dock din demonstration, men gissar att suz blev såld på det så vi kanske får en visning av henne framöver...
Kram Nina

TinaStina sa...

Jovisst jag köpte dragväskan... och är KÄR! Superkul träff och jag hoppas att den kommer tillbaks i höst.

Underbar tag du gjorde, den röstade jag på utan att tveka. Men det var inte bra att du visade hur man gjorde... nu måste jag ju ha det här också!!! Finns det någon gräns för vad man behöver ;)

Kramar!

Monica sa...

Men det är verkligen inte lätt med fjädrar. De samarbetar ju inte för fem öre ens när man ska klistra fast dem hahaha. Påskkort överhuvudtaget är verkligen inte lätt... Ska bli skönt när påsken är förbi så man slipper känna ångest över att ingen får påskkort iår...
Kram kram!

Anki sa...

Han är ju verkligen söt men jag tackar för att mannen höll "monstret" i skack i söndags ;-D

Vi hörs. Trevlig Påsk!